reacties

Reacties

 

Rees N.

De reden dat ik contact opnam met Tempus was, omdat het een kleinschalig bedrijf is en geleid wordt door een vrouw. Moeder was het middelpunt met betrekking tot de wensen. Zij had er zelf namelijk al over nagedacht. Freddy heeft goed naar die wensen geluisterd en kwam daarbij zelf met adviezen/voorstellen. (balseming, opbaring op bed, we wisten niet dat dat kon) Ze toonde veel respect naar mijn overleden moeder. Voor een vlekje op haar gezicht dat verdoezeld moest worden, bood ze haar verontschuldigingen aan: Moeder had nog nooit make-up gedragen, maar wij wilden dat de familie haar nog ‘mooi’ kon zien. Ook betrok ze er de achterkleinkinderen bij. Wij zijn zeer tevreden!


Familie v.d. Coolwijk – van den Eng.

Wij zochten naar het best passende afscheid van onze moeder Cisca. Tijdens het rondje oriëntatiegesprekken met diverse uitvaartverzorgers werd direct duidelijk dat Freddy voor ons de goede keuze was. Op een persoonlijk manier en met een vanzelfsprekende betrokkenheid stond zij ons te woord en legde zij uit wat zij voor ons en onze moeder kon betekenen. Wij voelden ons meteen gesteund en wisten onmiddellijk dat Freddy degene was met wie wij het afscheid wilden voorbereiden. De laatste plechtigheid werd een bijzonder en waardevol moment. Wij kijken met warme gevoelens terug op de periode waarmee we met Freddy samengewerkt hebben; zij maakte deel uit van ons gezin’


E.A.

Daar was je ineens op zondagavond op een enorm kwetsbaar moment in ons leven………

Die week was jij onze reddende engel. Je luisterde, gaf advies, je stuurde en liet ons knopen doorhakken. Wat was het fijn om jou er in die week bij te hebben, in die bijzondere bubbel van emoties…   En dan nemen we ook afscheid van jou. Raar… ( ik miste je de eerste dagen)

…Lieve Freddy, je bent een fantastisch bijzonder mens. Dank dat je even in ons leven was!


Familie van W.

We hebben contact met Tempus opgenomen, omdat het een kleinschalig bedrijf is, dat wordt geleid door een vrouw. (Freddy!) Ons pa was het middelpunt van de wensen. Ze ging zo respectvol met hem om! Freddy heeft goed naar ons geluisterd en kwam met adviezen/voorstellen (mbt gedichten, herdenkingstafel) De kleinkinderen werden betrokken bij het afscheid (mee kist sluiten, bloemen dragen). Verder had ze oog voor detail en was ze altijd bereikbaar, flexibel en bood goede nazorg. Wij geven haar een 10!!


Atie C.

Bij het overlijden van mijn man heb ik Freddy van Eerd ervaren als een rots in de branding. Zij heeft mij, samen met mijn zus, volledig ontzorgd. Ik hoefde, in deze moeilijke periode waarin nadenken niet altijd lukt, helemaal niet na te denken. Zij heeft alles geregeld en op een rijtje gezet waardoor er uiteindelijk een dienst werd gehouden waar ik met genoegen aan terug denk en die mijn man recht heeft gedaan.

Ook voor mij persoonlijk was Freddy er; een schouder om op uit te huilen en voor goede raad.

Dank je wel Freddy voor alle goede zorgen en een perfect verzorgde uitvaart en de nazorg.