reacties

Rees N.

De reden dat ik contact opnam met Tempus was, omdat het een kleinschalig bedrijf is en geleid wordt door een vrouw. Moeder was het middelpunt met betrekking tot de wensen. Zij had er zelf namelijk al over nagedacht. Freddy heeft goed naar die wensen geluisterd en kwam daarbij zelf met adviezen/voorstellen. (balseming, opbaring op bed, we wisten niet dat dat kon) Ze toonde veel respect naar mijn overleden moeder. Voor een vlekje op haar gezicht dat verdoezeld moest worden, bood ze haar verontschuldigingen aan: Moeder had nog nooit make-up gedragen, maar wij wilden dat de familie haar nog ‘mooi’ kon zien. Ook betrok ze er de achterkleinkinderen bij. Wij zijn zeer tevreden!


Familie v.d. Coolwijk – van den Eng.

Wij zochten naar het best passende afscheid van onze moeder Cisca. Tijdens het rondje oriëntatiegesprekken met diverse uitvaartverzorgers werd direct duidelijk dat Freddy voor ons de goede keuze was. Op een persoonlijk manier en met een vanzelfsprekende betrokkenheid stond zij ons te woord en legde zij uit wat zij voor ons en onze moeder kon betekenen. Wij voelden ons meteen gesteund en wisten onmiddellijk dat Freddy degene was met wie wij het afscheid wilden voorbereiden. De laatste plechtigheid werd een bijzonder en waardevol moment. Wij kijken met warme gevoelens terug op de periode waarmee we met Freddy samengewerkt hebben; zij maakte deel uit van ons gezin’.


E.A.

Daar was je ineens op zondagavond op een enorm kwetsbaar moment in ons leven…

Die week was jij onze reddende engel. Je luisterde, gaf advies, je stuurde en liet ons knopen doorhakken. Wat was het fijn om jou er in die week bij te hebben, in die bijzondere bubbel van emoties… En dan nemen we ook afscheid van jou. Raar… (ik miste je de eerste dagen)

…Lieve Freddy, je bent een fantastisch bijzonder mens. Dank dat je even in ons leven was!


Familie van W.

Ons pa was het middelpunt van de wensen. Ze ging zo respectvol met hem om! Freddy heeft goed naar ons geluisterd en kwam met adviezen/voorstellen (mbt gedichten, herdenkingstafel) De kleinkinderen werden betrokken bij het afscheid (mee kist sluiten, bloemen dragen). Verder had ze oog voor detail en was ze altijd bereikbaar, flexibel en bood goede nazorg. Wij geven haar een 10!


Atie C.

Bij het overlijden van mijn man heb ik Freddy van Eerd ervaren als een rots in de branding. Zij heeft mij, samen met mijn zus, volledig ontzorgd. Ik hoefde, in deze moeilijke periode waarin nadenken niet altijd lukt, helemaal niet na te denken. Zij heeft alles geregeld en op een rijtje gezet waardoor er uiteindelijk een dienst werd gehouden waar ik met genoegen aan terug denk en die mijn man recht heeft gedaan.

Ook voor mij persoonlijk was Freddy er; een schouder om op uit te huilen en voor goede raad.

Dank je wel Freddy voor alle goede zorgen en een perfect verzorgde uitvaart en de nazorg.

Wilma van D.

We kijken trouwens nog steeds terug op een bijzonder mooi afscheid. Een vriendin van me zei laatst, ” heel raar hoe ik het zeg misschien, maar dat was echt het mooiste wat ik ooit mee heb gemaakt…..”
Mede dankzij jou Freddy!

Familie Nederpel

Sinds oktober 2019 is het team uitgebreid met Willem Fleskens. o.a. Willem vervangt mij op vrije dagen. Een beoordeling van een uitvaart door Willem geregeld:

Op 12 december 2019 is de afscheidsceremonie geweest van mijn man Theo, die op 4 december vrij plotseling was overleden.
Voor deze afscheidsceremonie zijn wij begeleid door Willem Fleskens, via Tempus uitvaartzorg.
Keigave ideeën heeft hij ons overgebracht
Keifijn dat hij dat voor Theo heeft gedaan
Keirustig is hij de hele tijd gebleven
Keidoortastend was zijn optreden
Keimooi resultaat door zijn expertise
Keiveel bewondering voor hoe hij dat heeft gedaan
Kortom wij vinden Willem een kei !!!
Keibedankt namens kinderen, kleinkinderen en Corrie Nederpel
……..
Ik vond het helemaal niet eng, terwijl ik dat van tevoren wel gedacht had. De tijd en de aandacht die gegeven zijn, zijn zo waardevol, dat blijft in mijn geheugen gegrift.
Nogmaals bedankt voor de goede zorgen.

Jackie van Hoeij

Cliché woorden voor iemand die niet cliché werkt!
Freddy heeft ons professioneel met warmte door het afscheid van Ad gegidst.
Zij verstaat de kunst om tussen de regels door te luisteren.

Woorden die op Freddy van toepassing zijn: professioneel, denken in mogelijkheden, out of the box, hartverwarmend, respectvol, geduldig en ervaringsdeskundige.
Thx Freddy !!!

Brigitte Peeters

Mijn vader was terminaal ziek. Ik zocht naar een uitvaartverzorger die werkt met aandacht en gevoel voor wat belangrijk is voor de familie. Freddy verzorgde de uitvaart van een familielid en ik besloot alvast kennis met haar te maken. Dat voelde meteen goed.

Ze heeft eerst uitgebreid kennis gemaakt met mijn vader en me op weg geholpen met de voorbereidingen. Mijn vader overleed kort na de kennismaking. De ondersteuning van Freddy overtrof mijn verwachtingen. Kordaat en snel maar ook met veel respect voor onze wensen en behoeften. Het was fijn dat ze goed bereikbaar was en rust bleef uitstralen. Ze legt gemakkelijk contact met de familie, van jong tot oud.

Na afloop van het afscheid heb ik van diverse mensen gehoord dat ze ook vonden dat zij oprecht en betrokken overkwam. Wij zijn heel blij dat Freddy op ons pad kwam in deze moeilijke tijd. We hebben mede dankzij haar een goed afscheid gehad en kunnen nu ons verlies gaan verwerken.