wie ben ik

quote

Freddy 3

Wie ben ik

Mijn naam is Freddy van Eerd en anders dan mijn naam doet vermoeden, ben ik een vrouw.  Ik ben geboren en getogen in Lith
en heb drie prachtige, inmiddels volwassen, kinderen.
Ik ben mijn carrière in het middelbaar – en volwassenenonderwijs gestart.

Door persoonlijke verlieservaringen heb ik verschillende rouwprocessen meegemaakt. Ik heb ervaren hoe belangrijk goede begeleiding voor de achterblijver is: de begeleider neemt  tijd  om te luisteren en overeenkomstig te handelen. Alleen op die manier is het mogelijk het afscheid zó vorm te geven dat de nabestaande zegt:
”Het was goed zo. Ik kan verder”. Daar ligt mijn doel en dat is mijn taak.  Ik neem  tijd  voor afscheid.

Dat beseffende gaf me het laatste zetje om de uitvaartzorg in te gaan…

> Wat doe ik
> Mijn team